Monitoring srčane frekvencije - Polar sat - satovi - sport - fitnes

Polar

Polar

NETKO JE NAPRAVIO PUT I DRŽI SVJETLO NA KRAJU TUNELA

Polar tehnologyU ovom trenutku tehnološke inovacije se osmišljavaju, gdje to najmanje očekujemo - npr. u idiličnim snježnim krajolicima u Finskoj. Stvoritelj Polar-a se tamo sreo s trenerom skijaškog trčanja. Moguće je da je silna zima utjecala na njegovo "cool" razmišljanje u tom trenutku. Ideje i inspiracije su se rojile tog hladnog dana sredinom 70-tih, zamisao o monitoru srčane frekvencije za sportaše je rođena. Sve što se tada dogodilo, dogodilo se...
Od svog postanka 1977 POLAR je pionir u svijetu inovacija na području monitoringa srčane frekvencije. POLAR je postao lider u svijetu rekreativnog i vrhunskog sporta na osnovi širokih poznavanja djelovanja čovjekovog organizma. Svom poslu smo predani i s velikom strašću stalno razvijamo nove pristupe, proizvode i tehnologije, kako bi Vam pomogli upoznati svoje tijelo.

Polar tehnologyNeki modeli serije "F" kao i trkači modeli omogućavaju izvedbu 5-minutnog testa trenutnog aerobnog područja za vašu vježbu.
Test je niskog intenziteta - od hodanja do laganog trčanja. Na taj način biste najsigurnije i najtočnije pronašli u sebi prilagođeno područje vježbe.
Kad ste potpuno zdravi. Lako je trenirati u području srčane frekvencije, postavljenoj po starosnoj formuli "220 - godine" iako se godine baziraju na poprečnim vrijednostima SF opće populacije , moguće je da ta formula nije dobra za vas osobno.

OWN ZONE - vlastito aerobno područje vježbe:

Polar tehnologyKroz 5 - minutni protokol povećavanja opterećenja kod zagrijavanja (niski intenzitet) vježbač dobiva podatke o srčanoj frekvenciji koje odgovara njegovom osobnom aerobnom području vježbe; gdje možemo podijeliti na osnovnu, nisku i visoko OwnZone područje. OwnZone vrijednosti srčane frekvencije vježbača se koriste tijekom dana, iz dana u dan.

OWN FITNESS

Postoje mnogi testovi za aerobni fitness u svijetu, od složenih laboratorijskih testova do složenih terenskih testova u praksi. Svi oni su postavljeni da mjere i predviđaju primitak kisika (maksimalna aerobna snaga VO2max.). Većina predviđenih testova je usmjerena ka određivanju primitka kisika u tijelu preko srčane frekvencije i kroz radno opterećenje.

OWNOPTIMIZER

Jednostavan i učinkovit test za određivanje stupanja regeneracije. Radi na principu ortostatskog pulsa gdje nam pomaže pri pouzdanom planiranju treninga.

OWNCAL

Potrošnja energije tijekom vježbanja koja se određuje na temelju: spola, dobi, težine, intenziteta i vremena vježbanja.

POLAR TEAM2 PRO

Napravljen da zadovolji vaše trenerske potrebe, Team2 sustav vam omogućuje da dobijete jedinstveni uvid u kondiciju vaše ekipe. Lak za implementiranje, Team2 znači da možete dobiti najviše iz svojih igrača i ciklusa vježbanja. Integrirajte Polar tehnologiju mjerenja otkucaja srca u vaš program i postignite optimalnu razinu kondicije vaših igrača, pomognite u uklanjanju većih ozljeda i spriječite pretjerano vježbanje. Polar Team2 Pro set uključuje baznu stanicu, punjač primopredajnika, 10 punjivih primopredajnika, USB adapter i softver za osobna računala i dlanovnike.

MODEL ZA TRIJATLON (biciklizam, trčanje, plivanje)

RCX5

MODELI ZA FITNESS

FT1, FT2, FT7, FT40, FT60, FT80

MODELI ZA TRČANJE

RS300X, RS300XSD, RS300G1, RS400SD, S625X, RS800 CX/SD/Bike

MODELI ZA BICIKLIZAM

CS100, CS200, CS300, CS400, CS500, CS600

POLAR ELECTRO SLAVI 30 GODINA INOVACIJA

Polar tehnologyOsnovan 1977. Polar Electro Oy je vodeći brand za poboljšanje zdravlja i blagostanja putem razumijevanja ljudske fiziologije i okoline. Od 1982. kada su u prodaju pustili prvi monitor pulsa za profesionalne i amaterske sportaše na svijetu, ova kompanija konstantno vodi na polju inovacije, razvoja, proizvodnje i prodaje sportskih instrumenata i opreme za praćenje pulsa. Polar stvara vrhunska rješenja za sve aktivne osobe bez obzira je li cilj poboljšanje općeg zdravlje ili natjecanje na prvenstvu. Uprava je smještena u Ouluu u Finskoj, a Polar radi na međunarodnoj bazi u preko 80 zemalja. Za više informacije posjetite stranicu www.polar.fi